"I never met a time that was waiting for anyone.. "

Jag känner mig lite förvirrad för tillfället. Imorgon är det måndag, morgonlöpning med andra ord.. men, inte imorgon. Vi beslutade i sista sekund att vila från springningen, med andra ord samla kraft till kvällspasset med stenhård styrka på schemat. 
Det kommer att kännas konstigt att inte stiga upp och möta älsklingarna i spåret, fightas bland stockar och sten, för att inte tala om isen och snön som klätt marken sen en tid tillbaka.... snacka om att man blir frustrerad när fötterna ständigt glider iväg åt diverse håll. Rent under att ingen ramlat ännu..
Men sömn är något som de har skurits ned på senaste tiden, så imorgon fyller jag på sömnförrådet som är näst intill empty as hell.

Tiden rusar förövrigt fram, måste kämpa för att hinna med.. men kan inte komma på ett bättre sätt att spendera tiden än med Er tjejer, hamres skönaste töser! och för att inte tala om tränarnaa. Big luuuuveeee from me to you


Det stora nöjet i livet är att göra det folk säger att man inte kan göra


If you stand for nothing, you fall for anything

Hemma från en veckas galenskap i tyskland. Längtar redan till nästa läger som troligtvis kommer att ske i april någon gång! Bilder kommer :)

RSS 2.0