Jag ser de snöar...

sannerligen. Om färre än 2h bär de av till stallet för träning på barree, sen movienight med team8sen. KJAMIS


can not believe...

Jag är fortfarande i chock. För två dagar sen drog en snöstorm över Vässan och skapade kaos överallt. Men inte stoppade den vår springtur på onsdagsmorgonen.. kl. 06:20 begav vi oss ut i 5an, som förövrigt var OPLOGAD och snorhal. Lyckan som spred sig i kroppen när vi var tillbaka på parkeringen är obeskrivlig. Ett riktigt mördarpass som resulterade i minst 30min dusch efteråt för att försöka återuppliva tårna som var nära på att ramla av fötterna..

På kvällen sågs vi igen för att träna styrka och pröva massa lyft. Vissa gånger klarade vi övningarna medan andra gånger resulterade i en stor hög på golvet ;) 

Nu måste jag göra mig iordning för work. Hejdå!
Lizzie

Reach out and touch faith

.


00:54

Vad gör jag fortfarande uppe?
Suttit fastklistrad vid Sex and the City 1 fram till nu. Efter alldeles för många känslosamma moments slutade den, lyckligt. Blir varm i hela hjärtat!

Denna dag har varit lååång.. imorse sprang vi 5an på björnön igen. Medan vissa gjorde sig iordning för jobb efteråt så kröp andra ner i sängen för att åter besöka drömmarnas land. Mindre skönt att några timmar senare vakna upp med riktigt grov skallebank.... som vägrade vika sig för alvedon och litervis med vatten. hmpff! 
Och inte fasiken begav den sig iväg förrän jag kom hem från träningen nu på kvällskvisten. finally! Då borde man med andra ord gå och lägga sig innan den bestämmer för att återvända.

Meeting with the pillow. Adjö!


Välkommen Welcome Willkommen Bienvenidos!

Ny termin, ny blogg. 

Tredje veckan in i våra nya liv. Alla är så himla förväntansfulla, glada och positiva på förändringar.. när inte muskelvärken tar över för dagen... ;)

Imorse välkomnade vi november med 5:an på björnön. Härligt!
Ikväll blir de teammeeting med inslag av smaskig mat, med måtta denna gång dock!
KJAMizzzz


RSS 2.0