En pytteuppdatering!


De händer lite saker just nu, både bra och dåliga saker.
En dålig sak är att Vasse har varit lite klen på sistone, så han blev satt på vila i en barackhage..
något som förövrigt driver herren (och oss!) till vansinne, denne man kan ej vila då han blir fullständigt galen och "busig". Fast det är tydligen jobbigt att vila också, (sista bilen) då han lade sig ner för att vila efter att kommit in från hagen :))

Även Cato har varit lite sisodär de senaste veckorna, men vi tror att de beror på väderförändringarna.. han brukar bli såhär på hösten tydligen. Han blir liksom "öm" i huden och drar lätt till sig skavsår, vilket han även gjorde.. så har ni sett lite flummiga videos där vi voltigerar utan utrustning så var det för att inte göra skavet värre.
Grymt bra träning för oss också må jag säga, detta rekommenderar jag till andra klubbar som vill ha en udda träning någongång. Kan ni tänka er att lilla Parisa kommer snabbare upp utan utrustning??! Coolt, hon som knappt når till manen ;)

För att avsluta med de braiga - blåa har fått sin 6e och sista medlem, vilket gör dom till ett juniorlag!! :)
Maria, som har tränat och tävlat i voltige för några år sedan, saknade voltigen så mycket så hon har börjat hos oss igen. Ska bli jätte kul att se hur de går på deras tävlingar framöver :) 

Btw, första bilden. Denna gräshoppa valde att joyna oss på träningen för en tid sedan. Tydligen kom den ytterst bra överrens med en grön (ironiskt nog) vattenflaska ;) haha!

GLÖM INTE att anmäla er till vår hemmatävling den 5 oktober. Proppen finns här ---> http://www7.idrottonline.se/HamreRK-Ridsport/HamreVoltige/Egnatavlingar/MalarcupenAllsvenskanHost/

RSS 2.0