its getting closer

Packa packa packa... imorgon beger vi oss mot Sala för en toppen helg med träning, tävling och sjujäkla massa mys! Bjuder på ett klipp som Sanna fixat ihop, kjamizzzz



L

"True love does not come by finding the perfect person, but by learning to see an imperfect person perfectly" - Jason Jordan

Glad Midsommar allihopa :-)
kan inte förstå att halva sommar'n redan är förbi... men de bästa är kvar till sist! Nu har slutspurten inför SM startat, nästa helg står två tävlingar på schemat; Allsvenskan 3 och 4 hos SORF (Sala). De som startar är Lag Grå med Vasco, Lag Blå med Baron, och ind. Emma Swärd med en lånad häst från Uppsala. Vi är taggade till tusen!!
Två veckor senare är det dags för SM i Uppsala, samma startfält som ovan. Exciting!! waaaaah

L


From Sweden to Germany, and Back..

nu har det hänt mycket! I onsdags morse packade vi in oss i bilarna och begav oss ner mot Tyskland och Krumke för att tävla. Första internationella tävlingen tillsammans hela gänget; Annelie, Sanna, Malin, Angelica, Cornelia, Liza, Frida, Ida, Gero och Vasco. Vi har haft en fantastisk helg och har lärt oss massor! Grymt bra jobbat tjejjer ;-)
Men vad hade vi kunnat gjort utan Vasco?? Bättre häst får man ju leta efter.. vilken klippa! <3





























Tusen Tack till alla som stöttat och önskat oss Lycka till. Detta vore inte möjligt utan Er! Alla bilder är tagna av Andreas Heine, tusen tack! :-)


En vänskap behöver inte vara perfekt utan trofast

Gårdagens träning flyttades ut från TRIX-lokalen till gatan utanför, där vi tränade gymnastik med Johan. Otroligt mysigt att träna utomhus, med musik och ett helt underbart lag!









Sanna har även fixat en video från gårdagen.. dock är jag för oteknisk för att få in den här. Men den kommer förhoppningsvis :-)


Idag har vi förresten varit på kostföreläsning - mycket intressant! Tack Sofia på Sisu.
Imorgon är träningen inställd, istället taggar vi för barbeque @ Mia. Kjamizzzz

L

Lyckad helg..

har vi på Hamre haft!!

På fredagen begav vi oss nedåt i landet för att hämta upp hästen Cato, som inom en närmare framtid ska påbörja sin inlärning av voltige. :-) Sötis! På kvällen hade Lag Grå, Lag Blå och Emma Swärd uppvisning på Hamre.

På söndagsmorgonen sågs vi på Hamre 06.15, packade in hästarna och begav oss till Uppsala på en inbjudningtävling. Lag Blå kvalade till SM på poängen 5,2!! Bra jobbat tjejer och Baron!

På eftermiddagen hade några voltigörer från Lag Grå, Blå och Röd uppvisning på Rocklundas ridanläggning. Vi visade upp grund och kür, det gick super och Vasco var jätteduktig!


Riktig klippa <3


















Avslutar med en söt bild på Frida.

L


Vandra blott, vägen leder vart

Hörrenii!

Imorgon är det voltigeuppvisning på Hamre, kl 19.00 i stora ridhuset.
Lag Grå och Lag Blå kommer att medverka :-) vi kommer även att hålla ett 'prova på' för föräldrar.

Välkomna önskar Hamre Ridklubb Voltige


Det behövs inte mer än ett grässtrå för att se vart vinden blåser.

  -

RSS 2.0