*


If you can imagine it, you can achieve it

Hallojsan!
Igår kväll hade vi bockträning på Trix, vi körde en del kür som ska testas på nästa hästträning.. vilket är inom 1h ;-) Jippiiiie! 

Nanna tränar balansen på Geros bord(upp&ner)

2011.12.28

Imorse gjorde vi de igen.. fast denna gång kl7! Tanken var ju att alla skulle joina, men en efter en droppade av och kvar blev endast jag(Liza), Malin och David.
Men vi körde på, sprang 5an i kolsvarta Björnö-skogen. Friskt och skönt idag :-)


Förresten, idag fyller självaste Gero Meyer år! Grattis :D 

2010.12.28 Trainingcamp Hamburg (27 dec 2010 - 3 jan 2011)

Naturens plockepinn

Imorse sprang vi som sagt på Björnön.. Stormen Dagmar hade lagt kvistar och grenar längs hela spåret! Inte nog med de så fortsatte han att dra på full vindkraft under hela springturen, från ALLA håll och kanter! puhh...
Ingen verkade känna av detta, dom sprang som om dom hade eld i baken... MEN inte jag! Vissa dagar är man väl segare än andra antar jag.


Jaja, nu är man hemma igen.. har precis gjort ett nytt försök att koka gröt som jag tänkte äta till frulle, första gången lyckades gröten koka över efter ett dåligt övervakande från min sida. Fattar inte hur jag lyckas med allt! ;-)

Men nu är ju frågan; gå och lägga sig igen(De underbaraste som finns efter en springning!!), eller faktiskt ta tag i dagen. Återstår att se! :)

CONCAMARATIO

Hej!
Denna afton har bjudit på styrketräning a la Liza. Kul :) Bra kämpat allihopa!

Efter 29 upprepningar i tjockmattan är de
faktiskt VÄLDIGT jobbigt att ställa sig upp! phuu..


Imorgon förmiddag vankas springning på Bear Island, den som vill honka kan komma till stora parkeringen vid 9. ;-)

God Jul önskar vi från Hamre Voltige!

388008_101504072 (MMS)

God Jul önskar vi från Hamre Voltige!


Dagen före Dopparedagen

Hej,
I förmiddags vattnade dom i stora ridhuset så vi hänvisades till lilla ridhuset.
Jag skämtar inte när jag säger att det är MINST 5 grader varmare utomhus!!
Fy sjuttsingen så kallt! Alla bävrade för att hoppa av då tårna hunnit frysigt till is under övningarna på hästen...

Man blir verkligen bortskämd med ett varmt ridhus, så fort lilla ridhuset ens nämns så blir vi frussna. Haha!

Julavslutning

Igår hade juniorlaget sista träningen för detta år, de firades med lussekatter! :-)
Dom börjar träna någon vecka efter nyår igen, då tas de nya tag! 

Efteråt hade seniorlaget träning. Vi körde en del kür, men de blev ganska svårt då vi var enbart 4 st där(=mycket spring fram och tillbaka, hoppa upp och hoppa ner).. Jaja, imorgonbitti vankas sista hästträningen före jul. Ha de bra hörreni-ni! :-)

Happy kissmas

Igår fick Liza hålla i styrketräningen då Frida glassar på någon strand i Thailand. Lyllos!! :-) (Om du läser de här så saknar vi dig!!)

Imorgon kl 06.00 har seniorerna bestämt träff på Bear Island för att springa en runda, pannlampor och isdobbar på!! *Läxa från förra veckan då det var totalt bäcksvart.. halvvägs igenom tändes lamporna efter klagomål från föräldrar ;-)* Nu har de ju dessutom snöat, så nu blir de nog lite ljusare men dock halare!
Ha de såå bra!
L

"Life is rough so you gotta be tough" - Johnny Cash

Hallå församlingen,
ikväll har vi haft hästträning. Vi hade två volter goin' on samtidigt; Annelie med Cato och Angelica med Vasco.
På Cato tränades de på upphopp, fanor och lite kür i skritt. Bamsekillen gör stora framsteg i både stallet och i ridhuset :-)
På Vasco blev de kvarnar, sidsitsar, fanor, sving, stående och lite kür mm. Mycket givande träning!! :-)

Rebecca, Vasco och Cornelia

Cornelia, Anna och Anna

Emma på Vasco

Emma och bamse-Cato

Efter träningen fick Cato öronmassage

Vasse körde en 'kissande hunden' för att Anna skulle komma åt och klia på insidan av benet ;-)

Ha en trevlig helg allesammans!

Veteranen har talat....

Hallå Allesammans!

Sanna här.. gör ett litet gästspel här i bloggen då Liza är sjukt trött på att det endast är hon som håller denna bloggen vid liv å tvingade mig till detta inlägg!

Så.. senaste nytt..

Jag har lagt voltigeskorna på hyllan, Frida lika så.. Hon är just nu i Thailand och steker medans jag knegar på som vanligt här hemma i härliga Sverige.. De andra tjejerna tränar på flitigt, Liza är fortfarande lika svag för diverse bakverk och sitter just nu i min soffa och mumsar lite franska chokladtårta:)

Imorgon bitti vankas ännu en löprunda på Björnön kl 06:00! Alla ska med:) utom jag då såklart eftersom jag numera har frånsagt mig alla dessa plikter;-) Istället ska jag till sjukgymnasten och förhoppningsvis få en spruta i knät snart så jag slipper känna mig som en förtidspensionerad 24 åring!

På tal om Lucia, det är det visst idag ja! Glad Lucia allihopa, eller vad säger man? God Lucia? :) Imorgon ska Anna N och Rebecca bjuda alla på middag, ska bli otroligt trevligt! David å Gero ska bära frack!

Nu ska jag gå och göra 1 armhävning!


Simma lugnt

PUSS <3


2011.12.10

Hej allihop, Idag har seniorlaget medverkat i Hamres årliga Luciauppvisning. På gårdagens träning gick vi igenom vad vi skulle visa upp, de fick bli lite grund och lite kür. Lite roligt är att dom som missade träningen igår fick 1h förberedelse idag, men se så bra de gick ;-) det var ju extremt kul att få visa upp sig lite. Och känslan.... hade nästan glömt. Det måste ju vara det absolut bästa känslan på denna planet; pirrig, nervös, förväntansfull, LYCKLIG! Åh, längtar redan till nästa tävlingstermin! Bilder kommer så småningom! Liza

Hata är ett starkt ord...

men jag hatar verkligen regn, rusk och blåst. Allt detta tillsammans blir dessutom världens värsta soppa!
Fy sjutton, denna morgon hade kunnat vara frisk, fin och full av fart... Men när det stormat halva natten med inslag av snöblandat regn är de fanken inte kul ute. Slaskigt och blött, kallt och förjäkligt. :(
Ursäkta humöret, men här sitter jag, som en isbit, precis hemkommen från en springtur med Annelie och David på Björnön denna fredagsmorgon.

Stort plus: Att Annelie hade med sig ett par halkskydd (typ dobbar man drar på skorna), jätte smart ju! Måste införskaffa mig ett par egna.


Dessa bilder är tagna 2010.12.08 (ett år och en dag sedan).

Ikväll tränar röda laget på Maiga, Anna på Baron och seniorlagen på Vasco.
Hejs.

Liza

2011.12.06

Hejsan,

tänkte bjuda på lite bilder från gårdagens träning.

Gero's balansplatta (upp- och nedvänt bord). Annelie gick ett steg längre för att maximera träningen ;-)

Hejs.

jag ser det snöar

Tittade precis ut genom fönstret, det snöar! Den största frågan är väl om det är här för att stanna.. jag hoppas innerligt! :-) Ska alldeles strax springa iväg till träningen, där vankas styrketräning med Frida och bock med Gero. Återkommer med några bilder sen! Hej så länge /L

Vasse på röda mattan

100media_imag078 (MMS)

Vasse på röda mattan


2011.12.03

Vi lever! Vi har haft fullt upp med träningar och.. ja, träningar ;-)
Vanligtvis tränar seniorlaget på Vasse två ggr i veckan, fredagar och söndagar. Men igår tränade Gero på Vasse så vi tog tillfället i akt och tränade grund på Baron.

När hästträningen var över återstod bara lite "hanging in the roof", handstands at the wall, hopp upp på sargen och andra styrkeövningar.

Vid de laget var Emma väldigt trött.. hon ville ju hem till 'Fredags mys'(att missa de är ju typ de värsta som kan hända). ;-)


Ja.. de var väl allt för denna gång. Lovar att återkomma snarast!
// L

RSS 2.0