What did you do????!

Tänkte ta och berätta om en händelse som bitit sig fast i våra huvuden, där endast en tanke flugit igenom skallen; 'Hur fanken hände detta?' Börjar med en hemsk, men ack så rolig, avramling av Sanna Pernell!

Förhoppningsvis kommer ingen ihåg detta senario, Hamres hösttävling i början av Oktober 2010. Vi hade köpt en ny häst, Vasco, som vi hade tränat på ungefär 1 månad. Vår hemmatävling närmade sig och vi anmälde oss, Annelie smet iväg på en utlandsresa och Marie fick ta platsen som longör.

Väl på tävlingsdagen vet jag inte riktigt vart de började gå snett någonstans.. Vasco var pigg och knappt inspänd, Marie hade longerat honom 1 gång innan och vi andra var allmänt ouppmärksamma. Inne på tävlingsbanan sprang Vasco i tusen knutar, Marie gjorde sitt bästa för att tygla galenpannan och vi tänkte väl liksom att; 'nä, men han lugnar väl ner sig så fort vi börjar köra..' . Never Happend!
Sanna hoppade upp och körde grundsits och fana, och vad tror ni händer?? Hon RAMLAR av, i KVARNEN, mitt framför ledet! Efter några varv i sanden ställer hon sig på alla fyra och ser chockad ut (hur tror ni att vi andra såg ut??). Malin gör sitt yttersta för att slita åskådarnas blickar från Sanna och påbörjar sitt första block, men vet ni vad? Hon gör nästan samma sak!
Och så här fortsatte de....

För alla er som är nyfikna över hur küren gick.... de gick inte alls, vi körde grunden en gång till.. Ingen annan lyckades ramla av, tack och lov! Men fyfanken vad vi skämdes.. så pinsamt!

Så här i efterhand är detta ju extremt roligt, MEN ännu roligare blev de när vi hittade en video på händelsen. Den kommer förevigt att hållas gömd, men jag har printat ut fyra bilder som visar vad som hände :)



/ Liza

Kommentarer
Postat av: Carina

Ha, ha vilken succé ni gjorde på den tävlingen!! :D

2011-11-15 @ 19:30:22
Postat av: Annelie

Åh, det är så synd att jag missade denna fantastiska händelse! Det är tur att det finns på film! :-)

Sista kortet är är obetalbart! "Va faaan hände?"

2011-11-15 @ 21:26:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0