Gott nytt år!


Kort sammanfattning över året 2011:
För ett år sedan idag vaknade halva seniorlaget i Hamburg centrum, Tyskland. Trötta och slitna var vi, efter en intensiv helnatt på Reeperbahns gator, och hade nog ingen aning om vad som väntade...

Jag minns att vi sprang, jag skojar inte, ute på gatorna i gårdagens klänningar och lånade springskor(typ stl 43 ++).. vi letade efter kiosker som hade öppet så att vi kunde köpa bröd till frullen. "Jisses vilken hemsk morgon" kommer jag ihåg att jag tänkte då, men så här nu i efterhand kan jag inte låta bli att skratta! Haha, dom som lyckades se oss springa där på morgonkvisten måste ju tyckt att vi var idioter! 

Vad har vi mer gjort?
Vi trotsade väder & vind och sprang varje måndag och onsdag morgon hela vintern lång. Även då när snön nådde knäna och vi fick springa med höga knän längs hela 5an.. Vi turades om att springa först och "ploga" år de andra. mina tankar var även denna gång var inte så vackra, men som sagt.. så sjukt kul nu i efterhand!!


Vi var på träningsläger i Norrköping i mars, tillsammans med Laholm och Elin från Uppsala. Vi turedes om att tränas av Linda Magnusson, Gero och Lisa & Kristin. Bock, häst, kost, sammarbete osv.. 



Kort därefter skulle vi egentligen haft vår första tävling, dessvärre blev Vasco halt.. Vi var så himla ledsna, satt och grät i omklädningsrummet på Hamre. Tanken var ju att en vecka senare delta i vår första utlandstävling i Ermelo.. så blev de ju inte. Trots detta tog vi vårat pick och pack och begav oss ner mot Tyskland igen. Vi..

Stog på händer på klipporna i Båstad.

Åkte bil.... massor


Gick på händer över en bro i Tyskland.


Firade easterfire på Nutteln-gården. 

Tränade flitigt. 


åkte vidare till Holland för att titta på tävlingen i Ermelo. 

Lagom till vi kom hem så vankades de tävling i Uppsala.


Vi köpte en ny häst, en 5 årig Fredriksborgare vid namn Cato. 

I samma veva pensionerades Challe, vår säkra och stabila pärla!

Vi satt och åt kex på läktaren kvällen före tvådagarstävlingen i Sala. Gero tyckte att vi skulle bekanta oss med ridhuset, att känna lugnet och försöka minnas detta dagen efter. Mysigt!!

Detta tog vi nytta av när vi sedan tävlade vår första utlandstävling tillsammans i Krumke. De blev även första gången vi fann lugnet inne på banan, näst intill obeskrivlig känsla!

Haha!

De största, och mest minnesvärda, denna säsong är absolut SM silvret!
Vi gjorde vårat bästa framträdande tillsammans, och jag vill ge en stor KRAM till alla som hjälpte oss dit! Detta vore inte möjligt utan er! Fan tjejer, vi klarade de verkligen!! <33 


SM blev de perfekta avslutet på en otroligt jobbig men ack så underbar säsong. Allt arbete bakom, så mycket tid som vi lagt ner.. allt var så himla värt de!!
En extra stor kram till Gero, utan dig hade detta aldrig funkat! 


Nu får vi se vad 2012 har att erbjuda!! Kramar från Liza

Kommentarer
Postat av: Sanna

Fint inlägg Liza <3

2012-01-01 @ 23:01:47
Postat av: Frida

Ja det var såå värt det!! Massor med kärlek till laget, Vasco, Gero, Annelie och alla ni andra som hjälpte och stöttade oss på vägen!!! Det blev allt som allt ett fantastiskt år!

Saknar det!!!

Ser fram emot att få se nya laget på tävlingarna kommande säsong!

2012-01-12 @ 13:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0