Bättre sent än aldrig.. SM!

Hejsan, nu har det gått ca 1 månad sen SM gick av stapeln i Laholm. Herregud.. 
Nyss var de ju 1 månad kvar till SM!! Var tog tiden vägen??!
 
och OM det har hänt saker sen dess..
Först och främst SM, som både gav glädje och sorg. Låg på en bronsplacering genom hela tävling, dessvärre tappade vi den efter finalküren. Men om man bortser från de så uppnådde vi A-lagspoäng för andra gången och kan numer kalla oss för A-lag! GRYMT, de har vi ju strävat efter lä-ä-ä-ä-änge :) 
Vasco var en riktigt toppenkille och skötte sig utmärkt, och ni som kikade på från läktaren/livestreamen såg ju hur taggad han var in&ut från tävlingsvolten ;) så mycket att vi till finalküren fick springa in till total tystnad för att behålla hans(och våran) koncentration och fokus genom hela uppträdandet. 
 
Sen dess har vi vilat, och pysslat lite på egen hand. Nyttigt och skönt, men de börjar faktiskt bli dags att dra igång allt på allvar igen! Nu i helgen (eller faktiskt imorgon) anländer ju en ganska stor skara glada voltigörer från länderna kring oss, och på fredag morgon startar Hamres sommarläger!! :) Så från fredag morgon till tisdag kväll så sker de mycket på alla håll runtom i Västerås. SES VI?? :)
 

 
Finns fler bilder att beskåda häääär http://www.flickr.com/photos/98757654@N06/sets/ 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0