Strive for Progress, not perfection

Förra veckan bjöd var fullproppad med aktiviteter!
Må - träning
Ti - tävling
Ons - tävling
To - vila
Fre - träning
Lö - vila
Sö - tävling
 
På tisdagen höll vi alltså i en minitävling hos oss på Hamre, där enbart vårat seniorlag, juniorlag, Emma individuellt samt Uppsala 1 tävlade. Skulle nog mer än gärna vilja radera denna eftermiddag, de gick så fruktansvärt dåligt och vi var väldigt missnöjda hela bunten.. Cato gick i ett väldigt ojämt tempo och vi andra skötte oss inte heller riktigt ordentligt. Varför kan vi inte riktigt förklara, men ibland har man ju svackor. Som tur var hade Uppsala. som lånade Vasco dagen till ära, med sig fika så vi blev snart på bättre humör igen :) 
 
Även på söndagen tävlade vi, denna gång hos Uppsalaborna. Vasco skötte sig utmärkt trots kissen som satt på en bräda halvvägs upp för väggen och iaktog oss :) Dagens highlight var definitivt küren, där vi satte sånt vi inte ens klarat på träning!! Tokigt så glad man kan bli när saker och ting går som de ska :) 
 
Lite konstigt att vi på tisdagen avslutade en katastofrunda på 6,1 och söndagens braiga runda på 6,4.. kändes som en mycket större skillnad mellan dagarna.. jaja, alltid är de något! 
 
 
Imorrn är de dags för gymnastikträning för Johan, wiho!

Kommentarer
Postat av: Anders Åkerström

Ett bildspel med bilder från SM på cirka 6 minuter finns nu uppe på www.vimeo.com/70285704. Vill man frossa i fler voltige bilder så finns cirka 3.000 bilder på http://www.flickr.com/photos/98757654@N06/sets/ i fullformat (20,2 megapixlar) –om man vill förstora upp sig själv eller kompisen till affischformat .
Det finns fler bilder men jag orkade inte ladda upp allt.
Alla bilder får givetvis fritt användas så länge som F.Anders Åkerström anges som fotograf.

2013-07-15 @ 16:53:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0