push-ups

..blev det många utav idag! 
 
Imorse stod hästträning på schemat för både gråa laget, individuella samt röda laget. Cato och Vasco med gråa, Vasco med individuella, Baron longerades och Maiga med röda (alla klubbens kusar med andra ord :). 
 
Gråas träning bestod av kür, kür och mera kür. Och före varje küromgång så körde vi 20 armhävningar, och de blev en del omgångar vill jag lova.. Gero ville få ut budskapet att hur trött kroppen än är så ska man alltid ha fullt fokus i huvudet. Och såå hade vi ju uppvärmningen innan också.. Jobbigt!! 
Vi är just nu på g med en nyare version av küren, lägger till och byter ut, och är nu i full gång och prövar på hästen och bocken. Roligt!! Och ibland frustrerande när saker visar sig vara svårare än man trodde.. men vi kämpar på! :)
 
Individuella och röda laget körde genrep inför nästa veckas tävling i Hallsta, dit även blåa laget åker som hade sitt genrep i fredags. Dagen innan tävlingen är det Barnens dag här i Västerås, då ska vi hålla till i Vasaparken med uppvisningar, prova på och ponnyridning. Kom och hälsa på oss!! :) ---> http://www.vasterasbarnfestival.se/

 
BTW..
En liten update från förra helgen; pga tekniska fel så kom den exakta slutpoängen för tävlingen ut efter dagens slut. Vi klättrade då upp en placering och hamnade på en 2a plats på poängen 7,045. KUL!! :) 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0