Tävling hela helgen lång

Förra helgen var det tävling i Sala, en tvådagars dessutom! Så på fredagen begav sig både Baron och Vasco dit för att boa in sig lite, och vi körde en träning på Cato tillsammans med lag blå. Killen var ganska trött så vidare långvarig träning blev de inte, vi började istället packa iordning allt vi skulle ha med oss istället. 
 
På lördag morgon begav vi oss till Sala, de lovades vackert väder men givetvis (!!) var de kallt och blåsigt hela helgen.. :( Tävlingen fick sämst tänkbara start med en kass grund från vår sida, men efter küren var vi desto gladare. Duktiga Vasse kämpade på bra trots att han stod och sov i boxen precis före, fullt påklädd. 
Söndagens kür blev lite bättre, och vi slutade på poängen 7,0 (kan ju tillägga att domarna dömde väldigt konstigt & högt hela tävlingen igenom). Nöjda, Gladare och TRÖTTASTE hamrisarna begav sig sedan hemåt. 
 
Visst ja, höll på att glömma. Måste ge Baron liiiiteee cred för hans uppförande denna helg, nästan som dag och natt om man jämför med förra helgen! Inga läskiga kossor denna gång ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0